Glascoating

Coatings ter bescherming van uw auto

Autopoetsbedrijf 023 is een applicateur van diverse coatings ter bescherming van uw auto. Wij maken uitsluiten gebruik van de beste coatings voor een duurzame bescherming.

Coatings ter bescherming van uw auto vanaf 499,-

Autopoetsbedrijf 023 is een applicateur van diverse coatings ter bescherming van uw auto. Wij maken uitsluiten gebruik van de beste coatings voor een duurzame bescherming.

Autopoetsbedrijf
Cardetailing Aalsmeer

GLASCOATING

Om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf (pekel, zout, UV, vuil en ga zo maar door) is een speciale lakcoating nodig. Het verschil met wax of nanocoating is dat glascoating een zeer langdurige bescherming op de lak geeft. Een dubbele laag glascoating levert nog meer voordeel. Autopoetsbedrijf023  werkt met ieder merk of type auto. Wij werken voor bedrijven, autodealers maar natuurlijk ook voor particulieren.

WAT IS GLASCOATING?

Dit is de nieuwste generatie van lakbescherming voor uw auto. Glascoating gaat dus veel verder dan producten met Teflon of de waxoyl-achtigen. Het gaat ook nog een stap verder dan het vaak gehoorde begrip “nano”-coating. Een glascoating is een coating op basis van Siliciumdioxide (SiO2) en biedt de meest duurzame en harde bescherming voor uw lak (9H). De oorsprong van deze coating ligt in het gebruik op treinen en vliegtuigen.  De glascoating sluit het lakoppervlak geheel af en verzegelt dit langdurig, minimaal 2 tot 5 jaar. Uw auto is met deze zeer sterke coating extra beschermd tegen allerlei omstandigheden en vuil die uw lak normaal gesproken kunnen aantasten.

Wasstraat Haarlem

HET NUT VAN GLASCOATING

Wilt u graag uw autolak beschermen tegen invloeden van buitenaf?  Invloeden van buiten kunnen de kwaliteit van de lak van uw auto aanzienlijk verzwakken. Glas coating is ontwikkeld voor de bescherming van uw lak. Na het aanbrengen zal de gel-achtige substantie snel uitharden, waardoor deze een bescherming zal bieden tegen invloeden van buitenaf zoals de aanhechting van vuil en weersomstandigheden. Het schoonmaken van uw auto wordt, wanneer u deze glascoating heeft, een snel geklaard klusje!

AUTOLAK BESCHERMING
VAN 2 TOT 5 JAAR

De kenolon ceramic shield coatings kunnen op vrijwel iedere autolak worden toegepast. Om optimale prestaties te bereiken is het erg belangrijk dat het oppervlak perfect schoon is; volledig vrij van waxen, siliconen en andere coating. Wanneer dit niet het geval is zal de beschermlaag niet hechten met de lak. Autopoetsbedrijf023 biedt u twee mogelijkheden om uw autolak te beschermen. Kenolon ceramic shield (minimaal 3jaar bescherming).

KENOLON CERAMIC SHIELD V1 | PRIJS OP AANVRAAG

Autopoetsbedrijf 023 verkoopt diverse professionele producten van Kenotek Pro waarmee u uw auto optimaal kunt blijven beschermen. Deze producten zijn van hoogwaardig niveau en niet vergelijkbaar met de producten die u in een gewone winkel kunt kopen. Informeer er naar als u uw auto brengt voor een behandeling!

Kenolon Ceramic Shield V1 is een premium coating op basis van SIO2. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele detailing wereld. Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden , het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft Kenolon Ceramic Shield V1 maandenlang optimaal aanwezig. Het verhard de lak tot een maximum van 9 H. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Bij goed onderhoud kan deze coating makkelijk 3 jaar bescherming geven.
Glascoating laten aanbrengen van Kenolon

WAXGUARD BEHANDELING | PRIJS OP AANVRAAG

Ook bij autopoetsbedrijf 023 kunt u terecht voor een waxguard behandeling WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.

WaxGuard is een product van Cartec. Al meer dan 25 jaar levert Cartec onderhoudsproducten voor auto’s aan de professionele autobranche. Inmiddels mag Cartec zich marktleider noemen in deze sector. Dankzij deze langdurige ervaring was het mogelijk een kwaliteitsproduct te creëren als WaxGuard.
 • WaxGuard beschermt tegen alle weersinvloeden
 • WaxGuard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling
 • Zichtbaar hogere en diepere glans van de lak
 • Het wassen van de auto wordt gemakkelijker en kost minder tijd
 • Langdurige glansgarantie

NANOCOATEXPERT VELGENCOATING | PRIJS OP AANVRAAG

Velgen nanocoating van Nanocoatexpert is een middel op basis van nanotechnologie dat velgen van auto’s en motoren voorziet van een beschermende laag waardoor deze vuilafstotend worden. Water, olie- en teerachtige stoffen hechten niet of nauwelijks meer aan het oppervlak waardoor de velgen schoner blijven en makkelijker te reinigen zijn. Een groot voordeel is ook dat remstof zich veel minder goed hecht en niet meer kan inbranden op de velgen. Ook water met strooizout, dat aluminium aantast, druppelt door de coating van de velgen af. Met nanocoating behandelde velgen blijven veel schoner en hardnekkige vervuiling is veel makkelijker te verwijderen waardoor agressieve reinigers overbodig worden.

De coating is geschikt voor lichtmetalen en verchroomde velgen en vormt een onzichtbare en microscopisch dunne laag. Afhankelijk van de omstandigheden en gebruik blijft de coating tot wel een jaar actief

Velgen nanocoating voorkomt aanhechting van vuil, remstof en olie-achtige substandelen. De velgen van uw auto of motor blijven langer schoon en zijn eenvoudiger te reinigen.
Nanocoating velgen

AUTORUIT COATING | PRIJS OP AANVRAAG

Autoruitcoating van Autopoetsbedrijf 023 zorgt ervoor dat ruiten van auto’s, bussen en vaartuigen sterk water- en vuilafstotend worden. Bij snelheden hoger dan 80 km/h parelt het water door de rijwind van de ruit af. Daarnaast vermindert het drastisch de hechting van ijs en vuil aan de ruit. Hierdoor blijft het zicht door de ruit langer goed en zijn de ruiten veel makkelijker schoon te houden.
 • Het gebruik van ruitenwissers is bij snelheden van boven ca. 80 km/h bijna overbodig
 • Regen, sneeuw en vuil parelen door de rijwind eenvoudig weg
 • Ook 's nachts veel beter zicht. U wordt minder snel verblind
 • Gebruik van ruitensproeiers minder vaak nodig
 • Waterafstotend, Hierdoor meer zekerheid en veiligheid
 • Minder slijtage van de ruitenwisserbladen
 • Bestand tegen autowasstraten en hogedruk reinigers
 • De coating houdt aan tot een half jaar of ca. 10.000 km
Autoruit coating
Telefoonnummer:

06 51940266

Adres:

Hoofdweg Westzijde 69 | Loods 1 | 1175 KM Lijnden